Tankpassen 

Vaak neemt de brandstofadministratie van uw bedrijf veel tijd in beslag, mede omdat u door de fiscus verplicht wordt om elke afzonderlijke tankbon te administreren. Bovendien bestaat het risico op fiscale naheffing wanneer er op de tankbonnen geen naamsvermelding van de afnemer staat.

Dit kan worden voorkomen door elke werknemer een zakelijke pinpas of creditcard te verstrekken. Omdat niet elk bedrijf of onderneming haar werknemers een zakelijke pinpas of creditcard wilt verstrekken, biedt Nijol de Nijol Card en Texaco Card aan. U ontvangt per type tankpas een overzichtelijke factuur op bedrijfsnaam met daarop de afzonderlijke tankingen die gedaan zijn met de Texaco Card of de Nijol Card.
Daarnaast heeft u de beschikking over Mijn Nijol, waar u 24/7 uw transacties en facturen kunt raadplegen en eventueel kunt exporteren. Fleetmanagement op maat noemen wij dit en voor u geheel kosteloos.

De voorwaarden waaronder deze tankpassen verstrekt worden kunnen in overleg tussen Nijol en de klant bepaald worden. Het beheer en de facturatie van zowel de Texaco Card als de Nijol Card vindt op het hoofdkantoor van Nijol plaats.